2021-04-30
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(簡単ケーキ)混ぜるだけで、しっとりふわふわに焼けるキャロットケーキの作り方 How to make a moist and fluffy carrot cake (Subtitle)

やさいのひチャンネル Yasainohi Channel

ご視聴ありがとうございます。 今日は、ニンジンをたっぷり入れた「キャロットケーキ」をご紹介します。 刻んだクルミと3種類のスパイスを入れた甘さ控えめのケーキに、チーズフロスティングをたっぷりのせるのがお気に入りです 小さなマフィンカップで焼く場合には、同じ分量で7〜8個に分けてください。 使っているパウンド型は容量が600mlです。お手持ちの型の容量を量って、生地を分けてください。 このチャンネルは、料理研究家が「誰でも失敗なく作れるレシピ」をご紹介しています。週に2〜3本のパンや料理などの動画を配信しています。 ぜひ、チャンネル登録して新しい動画をご覧ください。 https://www.youtube.com/channel/UCVsLICvumTGl8Q0z2erOCGw?sub_confirmation=1 キャロットケーキ (材料)600ml パウンド型 ニンジン 150g 卵 1個 きび砂糖 40g(グラニュー糖、はちみつ、黒糖など) 食用油 40g 薄力粉 120g ベーキングパウダー 小さじ1(5g) シナモン、カルダモン、クミン 各小さじ1 クルミ 50g (チーズフロスティング) クリームチーズ 150g 粉砂糖 60g アーモンド少々 180℃の予熱で30〜40分(小さい型の場合は15〜20分目安) Thank you for watching. Today, I would like to introduce a "carrot cake" with plenty of carrots.I like to put plenty of cheese frosting on a low-sweetness cake with chopped walnuts and three kinds of spices.When baking in a small muffin cup, divide into 7 to 8 pieces in the same amount.The pound type used has a capacity of 600 ml. Weigh the capacity of your mold and divide the dough. This channel introduces "recipe that anyone can make without failure" by cooking expert introduces. We deliver 2-3 videos of bread and Japanese-style food a week.Please subscribe to our channel to watch new videos. https://www.youtube.com/channel/UCVsLICvumTGl8Q0z2erOCGw?sub_confirmation=1 (Ingredients)Pound type with a capacity of 600 ml 150g carrot 1 egg 40g millet sugar (or granulated sugar, honey, brown sugar, etc.) 40g cooking oil 120g cake flour 5g baking powder 1 teaspoon each of cinnamon, cardamom and cumin 50g walnut (Cheese frosting) 150g cream cheese 60g powdered sugar A little almond for decoration Bake for 30-40 minutes in an oven preheated to 180C (350F). #キャロットケーキ #Carrot cake #ダイエット チャンネル登録:https://www.youtube.com/channel/UCVsLICvumTGl8Q0z2erOCGw?sub_confirmation=1 やさいのひチャンネルの動画:youtube.com/c/yasainohi831 インスタグラム:https://www.instagram.com/foodsalon_yasainohi/ やさいのひ公式HP:https://www.yasainohi.net/