2021-01-14
はてなブックマーク

卵も牛乳も入れずに美味しい「黒糖蒸しパン」の作り方|How to make a Japanese-style brown sugar steamed (subtitle)

やさいのひチャンネル Yasainohi Channel

ご視聴ありがとうございます。 今日は、とっても簡単に作れる黒糖の蒸しパンをご紹介します。 卵も牛乳も使わずに、混ぜて蒸すだけなのに、とても美味しくできあがります。 黒糖の風味がどこか懐かしくて、きっとみなさんに気に入ってもらえると思います。 蒸し器がなくても美味しく作れる方法もご紹介しています。 気軽に作ってみてくださいね! このチャンネルは、料理研究家が「誰でも失敗なく作れるレシピ」をご紹介しています。週に2〜3本のパンや料理などの動画を配信しています。 ぜひ、チャンネル登録して新しい動画をご覧ください。 https://www.youtube.com/channel/UCVsLICvumTGl8Q0z2erOCGw?sub_confirmation=1 (材料)直径12cm 小麦粉120g ベーキングパウダー大さじ1/2(5g) 塩小さじ1/4 お湯120g 黒糖50g 食用油大さじ2 黒炒りゴマ小さじ1〜2 Brown sugar steamed bun (Ingredient material) Diameter 12 cm Flour 120g 1/2 tablespoon baking powder (5g) 1/4 teaspoon salt 120g of hot water Brown sugar 50g 2 tablespoons of cooking oil 1-2 teaspoons of roasted black sesame seeds Thank you for watching. Today, I would like to introduce the Japanese sweet "Kurosu Steamed Bread" which is very easy to make. It's very delicious, even though it's just mixed and steamed without using eggs or milk. I miss the flavor of brown sugar, and I'm sure everyone will like it. We also show you how to make it delicious without a steamer. Feel free to make it! This channel introduces "recipe that anyone can make without failure" by cooking expert introduces. We deliver 2-3 videos of bread and Japanese-style food a week. Please subscribe to our channel to watch new videos. https://www.youtube.com/channel/UCVsLICvumTGl8Q0z2erOCGw?sub_confirmation=1 #がんづき #黒糖蒸しパン #和菓子 チャンネル登録:https://www.youtube.com/channel/UCVsLICvumTGl8Q0z2erOCGw?sub_confirmation=1 やさいのひチャンネルの動画:youtube.com/c/yasainohi831 インスタグラム:https://www.instagram.com/foodsalon_yasainohi/ やさいのひ公式HP:https://www.yasainohi.net/